Automation

Vi sælger/programmere Phoenix Contact PLC’er.
PLCnext control:


Det nye sort. De nye kontrollere kan programmeres via normal IEC61131-3 eller via højniveau C/C++, C#, Phyton, Matlab mf.
Derudover kan programblokke afvikles realtime i standard plc programmerne som funktions blokke. Den benytter IO systemet Axioline, der køre ned til 1us på Ethernet.
Den køre Profinet, Ethernet IP, Modbus TCP og har indbygget OPC-UA server.
Har også standard adgang til ProfiCloud systemet.

Axioline Control:
En nyere udgave af det velkendte ILC system. Det er meget hurtigere da det hele er over Ethernet. Lokalbussen kan køre helt ned til 1us.
Den køre ProfiNet, Modbus TCP, OPC DA/UA mf.

ILC serien:

Et smart Decentralt PLC system, der kan udvides til alt hvad du kan forestille dig. Der iblandt. Vejeceller, Positionering, RTD, Analog, Safetybrigde, EEx direkte på PLC’en og meget mere. Understøtter bla. Profinet, Modbus TCP, OPC DA/UA mf.


Vi er specialister i IDEC PLC’er og Beijer Operatørpaneler, og IX HMI systemet. Vi kan programmere alle IDEC PLC’er fra de sidste 20-30år. Vi har mulighed for at konvertere gamle programmer fra f.eks. FA-2Junior til den helt nye PLC FC6A serie, der nu har indbygget Ethernet og USB port. Den understøtter blandt andet Modbus TCP, og har indbygget Web-server i CPU’en.